BEL JESSICA VAN DER PIJL 06 120 400 OF MAIL NAAR JESSICA@QBUSINESSPEOPLE.NL
[
{
"featureType": "administrative",
"elementType": "geometry",
"stylers": [
{
"visibility": "off"
}
]
},

{
"featureType": "administrative.province",
"elementType": "labels",
"stylers": [
{
"visibility": "off"
},
{
"color": " #2f2b2b"
}
]
},
{
"featureType": "administrative.locality",
"elementType": "labels",
"stylers": [
{
"visibility": "simplified"
},
{
"color": "#2f2b2b"
}
]
},
{
"featureType": "administrative.neighborhood",
"elementType": "labels",
"stylers": [
{
"visibility": "simplified"
},
{
"color": " #2f2b2b"
}
]
},
{
"featureType": "landscape.man_made",
"elementType": "geometry.fill",
"stylers": [
{
"visibility": "on"
},
{
"color": "#e8f2f2"
}
]
},
{
"featureType": "landscape.man_made",
"elementType": "geometry.stroke",
"stylers": [
{
"visibility": "on"
},
{
"color": "#e8f2f2"
},
{
"weight": "1"
}
]
},
{
"featureType": "landscape.man_made",
"elementType": "labels",
"stylers": [
{
"visibility": "simplified"
}
]
},
{
"featureType": "landscape.natural",
"elementType": "geometry.fill",
"stylers": [
{
"visibility": "on"
},
{
"color": "#e8f2f2"
}
]
},
{
"featureType": "poi",
"elementType": "geometry.fill",
"stylers": [
{
"visibility": "on"
},
{
"color": "#e8f2f2"
}
]
},
{
"featureType": "poi",
"elementType": "geometry.stroke",
"stylers": [
{
"visibility": "on"
},
{
"color": "#b9e1ea"
}
]
},
{
"featureType": "poi",
"elementType": "labels.text",
"stylers": [
{
"visibility": "simplified"
}
]
},
{
"featureType": "poi",
"elementType": "labels.icon",
"stylers": [
{
"visibility": "off"
}
]
},
{
"featureType": "road",
"elementType": "geometry",
"stylers": [
{
"lightness": 100
},
{
"visibility": "simplified"
},
{
"color": "#b9e1ea"
}
]
},
{
"featureType": "road",
"elementType": "labels",
"stylers": [
{
"visibility": "simplified"
},
{
"color": "#e9e6e6"
}
]
},
{
"featureType": "road",
"elementType": "labels.icon",
"stylers": [
{
"visibility": "off"
}
]
},
{
"featureType": "transit",
"elementType": "geometry",
"stylers": [
{
"color": "#b9e1ea"
}
]
},
{
"featureType": "transit",
"elementType": "labels",
"stylers": [
{
"visibility": "on"
}
]
},
{
"featureType": "transit",
"elementType": "labels.text",
"stylers": [
{
"visibility": "simplified"
}
]
},
{
"featureType": "transit",
"elementType": "labels.icon",
"stylers": [
{
"visibility": "simplified"
}
]
},
{
"featureType": "transit.line",
"elementType": "geometry",
"stylers": [
{
"visibility": "off"
},
{
"lightness": 700
}
]
},
{
"featureType": "transit.station.rail",
"elementType": "labels",
"stylers": [
{
"visibility": "off"
}
]
},
{
"featureType": "water",
"elementType": "all",
"stylers": [
{
"color": "#b9e1ea"
}
]
}
]

Contact

Bezoekadres

Alleen op afspraak:
Business Center BedrijvigeBij
De Juliana

Nicolaes Maesstraat 2
Unit 221b

1506 LB Zaandam
06 120 400 15

Postadres

Snuifmolen 11
1541 WG Koog aan de Zaan

KVK nr: 62303309
BTWnr: NL188426966B01

“Goed dat mijn werkgever aandacht heeft voor dit aspect. Leuk om aan mee te doen”

Pascal le Gras
Netwerker Gemeente Zaanstad

 

Privacybeleid

QBusiness People is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
www.qbusinesspeople.nl

Nicolaes Maesstraat 2
Unit 221b
1506 LB Zaandam
+316 120 400 15

Jessica van der Pijl – jessica@qbusinesspeople.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
QBusiness People verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres

Via Google Analytics
– IP-adres
– Gegevens over uw activiteiten op onze website
– Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via jessica@qbusinesspeople.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
QBusiness People verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • QBusiness People analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren (op basis van Google Analytics).

Geautomatiseerde besluitvorming
QBusiness People neemt niet op basis van geauto­matiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van QBusiness People) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
QBusiness People bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Van klanten zolang zij gebruik maken van de diensten van QBusiness People. De Google Analytics gegevens worden 26 maanden bewaard (standaard­instel­ling).

Delen van persoonsgegevens met derden
QBusiness People verkoopt uw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze over­eenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkers­overeenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwe­lijkheid van uw gegevens. QBusiness People blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
QBusiness People gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt u afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevens­verwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door QBusiness People en heeft u het recht op gegevens­overdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uwpersoonsgegevens sturen naar jessica@qbusinesspeople.nl

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek .

QBusiness People wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
QBusiness People neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u het idee heeft dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via jessica@qbusinesspeople.nl