BEL JESSICA VAN DER PIJL 06 120 400 OF MAIL NAAR JESSICA@QBUSINESSPEOPLE.NL

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Bezoekadres

Alleen op afspraak:
Business Center BedrijvigeBij
De Juliana

Nicolaes Maesstraat 2
Unit 221b

1506 LB Zaandam
06 120 400 15

Postadres

Snuifmolen 11
1541 WG Koog aan de Zaan

KVK nr: 62303309
BTWnr: NL002103517B07

“Goed dat mijn werkgever aandacht heeft voor dit aspect. Leuk om aan mee te doen”

Pascal le Gras
Netwerker Gemeente Zaanstad

 

Representatietraining

Persoonlijk

Geeft u regelmatig presentaties voor uw werk? Heeft u contact met klanten en bent u het visitekaartje voor uw bedrijf of organisatie?

Bent u zich bewust van uw kleur-  en kledingkeuze? Wilt u toegankelijk of juist afstandelijk overkomen? Formeel of informeel? Ook privé geeft u met uw kleding onbewust een signaal af. De juiste, persoonlijke presentatie wekt vertrouwen bij relaties, niet alleen zakelijk maar ook in privé situaties.

Met de persoonlijke representatietraining leert QBusiness People u hoe u uzelf op een krachtige en natuurlijke manier kunt presenteren. We besteden aandacht aan uw kleding, uw haar en voor vrouwen aan uw make-up.

QBusiness People biedt u de keuze uit drie modules die afzonderlijk of als een geheel te volgen zijn.

QBusiness People Respresentatietraining

3 Modules

1. Kleuradvies:
Persoonlijk kleuradvies voor een zakelijk representatief voorkomen.

Het dragen van de juiste kleuren werkt als een onzichtbare make-up en zorgt ervoor dat u er nog beter uit ziet. Dit is ook bij heren een handige tool. Een goed verzorgd uiterlijk heeft een positieve invloed op uzelf, maar ook op collega’s, bezoekers en klanten. Weet u in welke kleuren u er representatief uit ziet, of toegankelijk, formeel of juist informeel? Kleur in kleding werkt voor u!

Met een kleuradvies laat de kleur & imagostylist u zien welke kleuren en kleurencombinaties geschikt zijn voor u. Met behulp van kleurkragen wordt er gekeken naar kleuren die passen bij uw huid, de kleur van uw ogen en haar­kleur.

Op basis van een aantal opdrachten wordt er tijdens de training gekeken en stilgestaan bij innerlijke en uiterlijke kenmerken en zakelijke competenties. Na deze representatietraining laat u kleur voor u werken!

Voor de dames is deze module aan te vullen/ uit te breiden met een make-up advies, door een topvisagist en – trainer.

2. Kleding- & stijladvies:
Persoonlijke kleding en stijladvies voor een krachtig zakelijk representatief voorkomen.

Goed en stijlvol kleden heeft niet altijd te maken met het volgen van de laatste modetrends. Een trendy jeans is al gauw een miskoop als het model niet bij uw figuur past en is bovendien niet altijd geschikt in een zakelijke om­ge­ving. Bij de eerste indruk zorgen de juiste kleding en stijl voor het verschil.

Misschien heeft u smalle schouders en brede heupen, waardoor de meeste jurken niet goed zitten? Of sluit een pak nooit mooi aan? Draagt u als man wel of geen stropdas en zo ja, welke stropdas dan? Wilt u weten hoe je volle lichaamsdelen slanker kunt laten lijken? Of korte lichaamsdelen langer? Hoe u kunt camoufleren en accentueren?

Samen met een imagoconsultent wordt er een figuuranalyse gemaakt en kijken we naar zaken als roklengte, broekmodel, prints en halslijn. Wie bent u, waar voelt u zich lekker in en in welke kleding haalt u het beste uit uzelf? We kijken naar de kleding die past bij uw functie en uw competenties.

Voor de dames is deze module aan te vullen/ uit te breiden met een make-up advies, door een topvisagist en – trainer.

3. Zakelijk representatieve make-up:
Persoonlijke visagie en stijladvies voor de zakenvrouwen.

Uw gezicht geeft een klant vaak een eerste indruk van u. Make-up kan wanneer dit goed is aangebracht, me­teen het verschil maken. Met deze module leert u van professionele visagisten make-up aan te brengen tijdens een praktijktraining op een manier die bij uw stijl en functie past.

 

 

Meer weten?